header5.jpg header1.jpg header6.jpg header2.jpg header3.jpg header4.jpg

DSC 0605

Mijn naam is Britt Zomer, ik ben de derde vaste verloskundige binnen de praktijk. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Al van jongs af aan wist ik dat ik als gynaecoloog of verloskundige wilde werken, na een andere studie op dit gebied ben ik verloskunde gaan doen.
Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken bij onze praktijk. Een kans waar ik altijd waanzinnig blij om ben geweest. Het beroep van verloskundige is geen werk, maar een passie. De quote: 'If you love what you do, you don't have to work a day in your life', past daarom perfect bij ons beroep.
Goede zorg is maatwerk. Ik vind het daarom een uitdaging en ontzettend leuk om samen met mijn collega's zorg op maat te leveren. Wij vinden het belangrijk dat jullie weten wie wij zijn, maar wij vinden het ook fijn om jullie allemaal te kennen. Door deze band kunnen wij wat moois maken van een spannende en bijzondere tijd in jullie leven.

Tijdens mijn tweede jaar van de opleiding is mijn zoontje geboren, en net als Meike, studeerde ik ook zwanger af van mijn tweede kindje. Inmiddels ben ik moeder van onze twee zoons Finn (2010) en Brim (2013) en onze dochter Livv (2015). Samen met mijn man en onze kinderen wonen wij in Berkhout.
Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten. Tot ziens!

Created by: Babybladen.nl