header1.jpg header5.jpg header6.jpg header3.jpg header4.jpg header2.jpg

Zodra je weet dat je zwanger bent, kun je bij ons een eerste afspraak maken. Je hebt hier geen verwijzing van je huisarts voor nodig. De eerste afspraak vindt ongeveer plaats tussen de achtste en de negende week van je zwangerschap en zullen we combineren met je eerste echo. Tijdens de eerste afspraak geven we je alle informatie die je nodig hebt, we willen zo veel mogelijk weten over jullie gezondheid en we maken een echo om te kijken hoe ver je zwanger bent.

Tijdens de komende weken van je zwangerschap, je bevalling en in je kraambed zullen wij je aanspreekpunt zijn. Ons werk is erop gericht jou en je partner te begeleiden tijdens deze spannende en leuke periode. Het doel van onze controles is problemen die zich eventueel voordoen tijdig te ontdekken en je door te verwijzen naar de hulpverlener die jou het best kan helpen zoals een gynaecoloog, een kinderarts, huisarts of fysiotherapeut.

Je kunt ons dagelijks bereiken voor een eerste afspraak op het telefoonnummer 0299-373718, soms zijn we even in gesprek, probeer het dan later nog een keer. Meld je je liever digitaal aan, dan kun je via klikken op de onderstaande paarse button het inschrijfformulier invullen, dan bellen of mailen we je binnen twee werkdagen voor een eerste afspraak.

inschrijfbutton

 

Created by: Babybladen.nl